HomeDespre noi

POVESTEA NOASTRĂ

Suntem a 3-a generație care preia meșteșugul și manufactura de pielărie și blănărie. Afacere locală de familie, cu experiență în domeniu, încă din 1992.

6 PAȘI PE CARE ÎI URMĂM CU STRICTEȚE

https://www.ilcompel.ro/wp-content/uploads/2019/07/ilcompel_premium.jpg

01.PROCESUL DE PROIECTARE

În spate la fiecare articol făcut manual există o poveste. Proiectarea produsului este un pas esențial ce stă la baza manufacturii.

02.PROCESUL DE ALEGERE A MATERIE PRIME

Calitatea superioară a materiei prime, dă valoare produsului din piele sau blană. Alegem cu mare grijă, pielea indigenă, tăbăcită după procese selective și blana lucioasă cu proveniență de crescătorie.

https://www.ilcompel.ro/wp-content/uploads/2019/07/ilcompel_culori.jpg

03.PROCESUL DE ALEGERE CULORI

În funcție de modelul produsului, culoarea este esențială când te adresezi unei anumite categorii de vârstă sau unei anumite generații.

04. PROCESUL TEHNOLOGIC

După proiectarea produsului, confecționarea acestuia devine cel mai important pas în etapa de manufactură.

05.PROCESUL DE POTRIVIRE PERFECTĂ

Confecționarea produselor după mărimea fiecărui client face că producția acestora să fie diferită de la produs la produs.Potrivirea părților rezultate din procesul tehnologic face din produsele noastre unele premium, pentru clienți selectivi.

https://www.ilcompel.ro/wp-content/uploads/2019/07/ilcompel_finisaje.jpg

06. PROCESUL DE FINISARE PRODUS

Atenția la detalii este pasul final din procesul de manufactură și este de departe cel care face diferența. Felul cum este cusătura, îmbinarea, capsele sau fermoarele, tivul sau căptușeala, detaliile acestea sunt finisate și perfecționate în acest ultim pas tehnologic.

FACEM CE NE PLACE

Iubim ce facem și produsele finite ne umple inima de satisfacție.

Fiecare comandă unicat sau deosebită vine ca o provocare pentru echipa Ilcompel, dar și pentru fiecare persoană în parte. Ne face să ne depășim limitele și să vrem să facem mai mult și mai bine.